Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Почистване и стерилизация

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Почистване и стерилизация

Когато се грижите за бебето си, няма нищо по-важно от поддържането на перфектна хигиена на бебешките шишета и биберони. Особено през първите години от живота на бебето, редовното почистване и стерилизация са от съществено значение за предотвратяване на инфекции и опазване на здравето му. Но не се притеснявайте, съвременните методи и продукти ще направят този процес много по-лесен. Спестеното време и енергия можете да посветите на вашето малко дете. Подгответе всичко необходимо за почистване и стерилизиране на бебешки принадлежности предварително.

Традиционни и съвременни методи за почистване и стерилизация

За ръчно измиване на бебешки шишета и биберони са разработени четки с мек косъм, с които лесно можете да отстраните течността и остатъците от храна. С помощта на по-малки и по-големи четки и специални почистващи препарати можете да почиствате прецизно всички части на шишетата и бибероните. Традиционният начин за стерилизиране на бебешки шишета и биберони е изваряването. Просто поставяте шишето и биберона в съд с вряла вода и ги оставяте да врят няколко минути. Това ще унищожи микроорганизмите и бактериите. Преди употреба всичко трябва да се изплакне добре. Стерилизаторите за бебешки шишета и биберони, използващи електричество или микровълнова енергия, осигуряват практична и бърза стерилизация.

Какво още помага за поддържането на чистотата на бебешките шишета и биберони?

Специална тава за оттичане на бебешки шишета и аксесоари може да бъде полезна и у дома, когато се грижите за бебета и малки деца. Продуктът с неподвластен на времето дизайн предлага място за до осем бутилки и аксесоари, преносим е, не съдържа BPA и може да се мие в съдомиялна машина.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest