Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Масажни валяци и камъни

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Масажни валяци и камъни

Пригответе се за вълнуващо изживяване с употребата на масажни ролери и камъни. Тези невероятни инструменти стимулират кръвообращението, премахват напрежението и придават на кожата сияен вид. Освен ефективна грижа за кожата, те ще ви спестят доста ценно време, което можете да прекарате в забавления.

С тях имате личен домашен масажен терапевт

Масажните ролери, валяци и камъни са като мини домашни масажисти, които моментално ви осигуряват нужната грижа само с няколко движения. Нежното движение на ролките и гладката повърхност на разноцветните камъни създават приятно и успокояващо усещане. Кожата ви ще се радва на свежо и релаксиращо усещане, а вие ще се чувствате като преродени. Естествените масажни камъни със своята уникална текстура и енергия ви осигуряват и връзка с Природата. Това означава, че дори в уюта на собствения си дом и без никакви затруднения, можете да избягате от реалността и да се пренесете в дивата Природа, а след това и да усетите приятното чувство на дълбока релаксация. Модерните масажни ролери и камъни имат и предимството да стимулират и творческите способности на индивида. Всеки един массажен ролер или камък носи със себе си уникални усещания и резултати. Можете да експериментирате с различни техники и движения, да изпробвате масажи с разнообразна козметика... Със сигурност можете да измислите още много варианти, с които да експериментирате в дома си.

Правилно използване на масажните ролери и камъни

Първо нанесете върху добре почистена кожа любимия си серум, масло, маска или друга хидратираща козметика. След това масажирайте околоочната зона, бузите, челото, контурите на лицето, както и шията и деколтето с избрания от вас масажен валяк или камък. Масажирайте лицето си от носа навън, шията - от долната част нагоре, до брадичката. Винаги предпазвайте очите. А след това просто се насладете на повдигащия, оформящ, озаряващ и охлаждащ ефект на тези невероятни инструменти. Насладете се на постепенното намаляване на бръчките, подпухналостта на лицето и стягането на порите - всичко това води до цялостно подобряване на външния вид и здравето на кожата ви.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest