Gabriella Salvete Тампони за почистване на лице ПОДАРЪК при покупка на декоративна козметика над 10 лв.

Международен Сертификат за Качество

                                  

Международният сертификат "APEK- сертифициран онлайн магазин“, който нашата верига притежава, гарантира на клиентите на онлайн магазина безопасност и гарантирано качество при пазаруване. Високото ниво на облужване на клиентите и гаранцията за ОРИГИНАЛНОСТ на всички продавани продукти са нужните условия за издаването на този сертификат. От 2016 организацията APEK е официален член на Международната Асоциация за Електронна Търговия в Европа (Multinational Association of Ecommerce Europe). Изискванията за получаване на този сертификат са най-стриктните в Европа и съответстват на всички Европейски стандарти и нормативи!

Нашата верига притежава възможно най-високото ниво на сертификация в Европейския съюз, което Ви гарантира 100% ОРИГИНАЛНОСТ на всички предлагани продукти и високо ниво на обслужване от нашите професионални консултанти.

Сертификати, които Parfimo.bg притежава:

                                            

Програма Коректен Магазин

Магазинът е награден с отличие Коректен магазин по силата на действителни мнения от купувачите.

Програма "Коректен магазин" работи в интерес на клиентите, като стимулира онлайн магазините да предоставят по-качествени услуги. Смисълът ѝ е да предаде опита на вече пазарувалите на онези, които обмислят откъде да направят своята покупка. Вече пазарувалите след покупката попълват анкета, с която лесно могат да споделят впечатлението си от услугите на магазина.

Предимства за потребителите:

  • Сигурност в това, че зад дадените мнения и оценки стоят реални потребители, и че дадената информация е автентична.
  • Не само потребителите, но и онлайн магазините получават редовни клиентски отзиви - те са ценна обратна връзка за подобряване качеството на обслужването.
  • Търговците също могат и да реагират на забележките, с което добавят собствената визия за казуса, водеща до по-пълно изясняване на проблемите и смекчаване на тенденциозността в отзивите.
  • Отличителната зелена емблема помага за лесно откриване и запомняне на номинираните на сайта магазини       

                                                                         

Сертификат "Коректна Фирма"

Този сертификат се присъжда на фирми и предприемачи, характеризиращи се с безупречна репутация сред клиенти и контрагенти. Сертифицирането се основава на цялостно проучване, наблюдения и клиентски отзиви и потребителски оценки в цялостния процес на работа. 

На Parfimo.bg се присъжда сертификат "Коректна Фирма" за отлична репутация и етикеция в управлението на бизнеса, както и за коректно отношение към задълженията към клиенти и контрагенти.       

                                                                  

Удостоверение от проверка на тайни клиенти


Parfimo.bg премина успешно проверката на "Тайния Клиент", като показа отлични положителни резултати. Удостоверението на "Тайния Клиент" се присъжда на фирми, които се характеризират с най-високо качество на клиентско обслужване, както и професионални познания в областта на парфюмерията и козметиката. Сертификатът е потвърждение за компетентността и практическите познания на персонала в компанията.

Доставка:
Сертификати: