Сертификати и отличия

Пазарувайте без излишни притеснения! Поръчването на стоки в онлайн магазин Parfimo.bg е лесно, бързо и сигурно. Хиляди доволни клиенти както и независими асоциации за електронна търговия потвърдждават това. Разгледайте нашите сертификати, награди и отличия.

Непрекъснато се усъвършенстваме и правим всичко възможно, за да гарантираме, че пазаруването в нашия електронен магазин ще ви достави максимално удоволствие. Оптимизирахме времето за доставка и запазихме нашите изкусително ниски цени на парфюми и козметични продукти. Ежедневно правим подобрения по сайта, за да сме винаги в крак с времето и да ви предоставим достъп до най-новите технологии в електронната търговия. За ваше удобство в електронния магазин можете да филтрирате резултатите от търсенето чрез интелигентни филтри, които задавате по ваш избор и критерии. Използвайте и нашата търсачка с изкуствен интелект(AI), която ще открие точно това, което търсите. Нашите колеги от отдел Облужване на клиенти с радост ще отговорят на всяко едно запитване или въпрос. Убедете се сами колко удобно е да пазарувате парфюми и козметика онлайн.

 

Сертифициран онлайн магазин Parfimo.bgСертификат "Коректен Магазин"

Магазинът е награден с отличие "Коректен магазин" по силата на действителни мнения от купувачите. Програма "Коректен магазин" работи в интерес на клиентите, като стимулира онлайн магазините да предоставят по-качествени услуги. Смисълът ѝ е да предаде опита на вече пазарувалите на онези, които обмислят откъде да направят своята покупка и да гарантира за качество.

100% оригинални продукти

Всички предлагани продукти в сайта Parfimo.bg са 100% оригинални и с гарантиран произход и качество. Компанията има договори с най-големите официални дистрибутори на марките и доставя всички свои продукти директно от тях. Електронен магазин Parfimo.bg предлага огромно разнообразие от оригинални парфюми и маркова козметика на едни от най-ниските цени!

Сертификат "Коректна Фирма"

Този сертификат се присъжда на фирми и предприемачи, характеризиращи се с безупречна репутация сред клиенти и контрагенти. Сертифицирането се основава на цялостно проучване, наблюдения и клиентски отзиви и потребителски оценки в цялостния процес на работа. На Parfimo.bg се присъжда сертификат "Коректна Фирма" за отлична репутация и етикеция в управлението.       
Оценки на клиенти

  • 100% гаранция, че зад дадените мнения стоят реални потребители и дадената информация е автентична
  • високо качество на предлаганите продукти и професионално клиентско обслужване 
  • анкетата се изпраща до реални купувачи от независимa трета страна - Pazaruvaj.com 


Диплома за Отличие

Присъединете се към хилядите доволни клиенти на онлайн магазин Parfimo.bg и пазарувайте лесно и изгодно. Клиентите оценяват цялостния процес и обслужване след регистриране на поръчка. Над 94% от клиентите биха препоръчали магазина на приятели, а над 70% от новите клиенти се завръщат повторно на сайта и пазаруват отново. Благодарим ви за доверието!Тайни клиенти

Parfimo.bg премина успешно проверката "Таен Клиент", като показа отлични положителни резултати. Удостоверението се присъжда на фирми, които се характеризират с най-високо качество на клиентско обслужване, както и професионални познания в областта на парфюмерията и козметиката. Сертификатът е потвърждение за компетентността и практическите познания на персонала в компанията.

Награди и отличия:

2021

Диплома за Отличие според клиентски отзиви
  Сертификат "Коректен магазин"

2020

3 място за най-бързо развиваща се компания в сектор "Козметика", класация "Гепард"- Capital.bg
  Сертификат "Коректна фирма"
2019 Удостоверение за отличие - проверка на тайни клиенти
   
   
Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest