Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган
Натурална

Твърди сапуни

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Твърди сапуни

Твърд сапун познат на човечеството от хиляди години, като доказано и ефективно почистващо средство. Наименованието сапун произлиза от латинската дума "sapo". Още в миналото са установили, че сапунът ускорява заздравяването на рани и от 2-ри век започва да се използва масово по цял свят като средство за лична хигиена. Това го прави един от най-старите козметични продукти, който се използва от древността и продължава да се използва и в наши дни. От 14-ти век на европейският пазар се предлагат испански, италиански и по-късно френски сапуни. През 15 век е открит първия цех за производство на сапуни в Чешкото кралство.

Луксозни твърди сапуни

След съвременния бум на течните сапуни, много домакинства се връщат към употребата на твърди сапуни. Качеството обаче трябва да се вземе предвид при избора. Обикновените сапуни могат да изсушат и раздразнят кожата, докато луксозните сапуни съдържат грижовни съставки, които се грижат за кожата и са дерматологично тествани.

Искате ли да се наслаждавате на любимите си аромати дори когато сте под душа или във ваната? За привържениците на класическия твърд сапун предлагаме висококачествени парфюмирани твърди сапуни. Те оставят кожата чиста, мека и приятно ухаеща. В нашето портфолио можете да откриете парфюмни твърди сапуни от различни марки, които ще ароматизират кожата ви приятно след къпане и деликатно ще я почистят.

Измиването на ръцете като личен ритуал

Опитайте твърди сапуни Burberry, Hermes, Chanel, Minions или TABAC. Световноизвестните производители на парфюми влагат в тях свои доказани парфюмни есенции, което ги прави страхотен избор за жени, мъже и деца. Дори обикновеното сапунисване на ръцете може да бъде прекрасно изживяване... Поглезете ръцете си с грижовни твърди сапуни за вашите почистващи ритуали. Парфюмните твърди сапуни могат да бъдат и допълнение към други козметични продукти от същата серия(лосиони, кремове и др.) и при комбинирането им да се получи доста по-дълготраен и наситен аромат, който ще е с вас през целия ден.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest