Ластици за коса

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Ластици за коса

Съживете прическата си с цветен ластик за коса и експериментирайте всеки ден с различни цветове. Ластиците за коса са любим аксесоар на милиони жени по цял свят и е добре да разполагате с тях винаги под ръка и да ги използвате, ако се наложи да приберете косата си в елегантна опашка. Ще оцените техните ползи не само в спорта, но и във всяка ежедневна дейност. Когато косата ви не е във форма, няма нищо по-лесно от това да я оформите и фиксирате с ластик за коса.

Революционни гумени ластици за коса Invisibobble

Ластиците за коса Invisibobble се появиха на пазара преди няколко години и предизвикаха малка революция. В сравнение с традиционните гумени ластици, те предлагат елегантен дизайн, безброй цветови варианти и уникална технология, която ефективно държи косата заедно, но след разтваряне не оставя неприятни следи от пречупване. Популярните ластици Invisibobble подходящи за употреба за всеки тип коса.

Все още са популярни фиби за коса

Дори фиби за коса можете да намерите в тази категория и те не трябва да убягват от вниманието ви. Независимо дали трябва да хванете летящи по-къси кичури коса, които са излезли от хватката на ластика или просто търсите нещо, което да подобри прическата ви, фибите за коса са правилният избор. Особено популярни са елегантните шноли за коса с мъниста. Ластици за коса, шноли, фиби са чудесно допълнение и аксесоар към вашата ежедневна визия.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest