Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Ексфолианти и пилинг за тяло

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Ексфолианти и пилинг за тяло

Пилинг за тяло, скраб за тяло или ексфолиант за тяло са различни наименования на един и същ козметичен продукт. Най-често продуктите за пилинг за тяло са под формата на ексфолиращ гел или крем с фина микрозърнеста текстура, която нежно и деликатно премахва мъртвите кожни клетки. Кратък масаж с ароматен пилинг за тяло ще подобри кръвоснабдяването, ще изсветли и подмлади кожата. След употреба на пилинг за тяло, излакнете с вода и подсушете кожата. Задължително след всяка скраб процедура, използвайте качествен лосион за тяло, крем за тяло или масло, за да хидратирате и успокоите кожата и да я подготвите за последващата ѝ регенерация.

Пилинг за тяло за ефективна регенерация

Ефектите от употребата на пилинг за тяло са многобройни, но най-важните от тях са, че осигурява активна регенерация на кожата, чрез активиране на нейните естествени възстановителни механизми; подобрява кръвообращението и кръвоснабдяването на кожата; възвръща естествената ѝ красота и допринася за по-лесното усвояване на козметичните продукти от грижа за кожата. Друг страхотен ефект на ексфолиантите е това, че те значително редуцурат целулита. Обикновено се препоръчва да се използват екфолиращи продукти веднъж или най-много два пъти седмично. Можете да използвате пилинг за тяло дори след слънчеви бани или спорт. Обръщайте специално внимание на стъпалата, коленете и лактите.

Любими ексфолианти за тяло

Потребителите са дали изключително висока оценка на продуктите за пилинг за лице и тяло произведени от световноизвестните марки Collistar, NUXE и Dermacol. Те съдържат различни съставки като мед, захарни кристали, редки масла, кофеин и други специално подбрани суровини.

Насладете се на луксозен пилинг за тяло, който деликатно и нежно премахва мъртвите кожни клетки, хидратира кожата и я успокоява, придавайки ѝ страхотен аромат. Това е страхотна идея и за подарък за партньора. Закупете удобно и лесно ексфолианти за тяло онлайн. Желаете ли винаги да имате приятна мека и гладка кожа на цялото тяло? Използвайте ексфолианти за тяло и съвсем скоро ще постигнете този резултат.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest