Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Водоустойчив
Cruelty free
Веган

Моливи за устни

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Моливи за устни

Молив за устни е удобен помощник за лесно коригиране на формата на устните, необходим особено на дами с по-тесни и неправилни устни. Специалният козметичен молив подчертава контура на устните ви и ги прави по-плътни. Можете да постигнете секси плътни устни с помоща на молив за контуриране и червило със същия нюанс. Червените и останалите по-тъмни нюанси червила изискват прецизно очертаване. Разберете повече в статията: Устни: най-добрите техники за гримиране

Кой молив за устни да изберете?

По-светлите моливи за устни са идеални за ежедневна употреба. С тях можете да постигнете и оптичния ефект на по-големи устни. Неутралните цветове на моливите за устни също се комбинират добре с естествен грим и гланцове за устни. Моливът за устни подчертава формата на устните , дори ако червилото или гланцът ви са се изтрили през деня.

Контуриращи моливи за устни могат да бъдат автоматични и стандартни и лесно можете да ги филтрирате и в електронния магазин по този основен критерий. Стандартните моливи за очи са по-трайни, по-практични за портмоне или дамска чанта. Съвременните моливи не само перфектно подчертават устните, но са и лесни за нанасяне. Фините кремообразни контуриращи моливи за устни се произвеждат от световноизвестни марки като Revlon, Lancome, Frais Monde, Guerlain, Yves Saint Laurent или Astor.

Как да използвате молив за устни?

Очертайте първо ръба на долната устна, а след това на горната до един милиметър над нея. Създайте формата на сърце в средата на устните, след което внимателно нарисувайте целите устни с контур и леко размажете.

Предлагаме богат избор от парфюми и козметика онлайн. Използвайте молив за устни и подходящо червило, за да се наслаждавате на подчертани, добре оформени и хидратирани устни.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest