Настройки за филтриране
Пол Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Четки за зъби

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Четки за зъби

Добрата хигиена на зъбите е все по-важна за хората, тъй като тя силно влияе на състоянието на зъбите в средна и по-напреднала възраст. Съвременните четки за зъби гарантират 100% нежно почистване на зъбите и венците . Ние предлагаме професионални дентални и интердентални четки за перфектна устна хигиена. За децата предлагаме меки детски четки за зъби със забавни детски анимационни герои, които да направят ежедневното миене на децата забавно. Знаете ли, че четките за зъби могат да бъдат включени и в подаръчен комплект? С такъв подарък, например от марката Swiss Smile със сигурност ще спечелите благодарностите на любимите си хора.

Как да използвате четка за зъби?

Мийте зъбите си с четка от сертифицирана марка и паста за зъби два пъти на ден в продължение на поне 2 минути. Обърнете специално внимание на мястото на прилепване на венците към зъбния емайл При поява на първи признаци на износване на влакната на четката, заменете с нова. Смяната на четката за зъби е добре да се прави на всеки 3 месеца или 4 пъти годишно. Използвайте междузъбни четки веднъж на ден и ги подменяйте след максимум един месец. Препоръчваме ви да поръчате четки за зъби за цялото семейство за поне половин година предварително и така да избегнете постоянните притеснения за намирането им.

Swissdent и други популярни марки четки за зъби

Триото цветни четки за зъби Swissdent Profi Colors Trio е много популярно. Патентованото от марката изрязване на влакната във формата на лъжица ги прави много популярни сред потребителите. Благодарение на тази специфична форма на почистващите влакна, те прилепват към повърхността на зъбите и ги почистват перфектно. За отличния резултат на тези четки допринася и материалът на влакната и тяхната специфична форма, която щади венците. Друга водеща световноизвестна марка в устната и зъбна хигиена е Oral-B . Техен иновативен продукт е бамбукова четка за зъби My White Secret Bamboo Toothbrush Soft .

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest