Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Зареждаеми кутии

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Зареждаеми кутии

Елегантната кутия за многократно пълнене е полезен инструмент за дългосрочна употреба. Той е особено подходящ за ежедневната ви чанта и за по-дълги пътувания, когато може да носите сенки за очи и най-необходима козметика за грим. Освен това спестявате пари в бъдеще, защото купувате само съдържанието, а не опаковката отново и отново. Така че вие също се грижите за околната среда и същевременно пзарувате изгодно.

Зареждаеми кутии Artdeco за многократно пълнене

Популярните зареждаеми кутии за многократно пълнене се предлагат на пазара от достъпната немска марка Artdeco. В началото тези зареждаеми кутии за сенки и грим са били използвани само от професионалните гримьори, но с течение на времето започват да се използват и от останлите потребители по цял свят. Вземете от нас кутии за грим за многократно пълнене и със сигурност ще останете доволни от тях.

Най-популярната зареждаема кутия за грим

Най-търсена е магнитната кутия с плъзгащ се механизъм Artdeco Magnetic Palette. Използвайте я за съхранение на руж, грим, пудра или до пет едноцветни сенки за очи. Благодарение на удобния механизъм за плъзгане, кутията е лесна за пренасяне навсякъде и по всяко време.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest