Мъгли за коса

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Мъгли за коса

Мъгла за коса или парфюмен спрей за коса е друг козметичен продукт, който играе ролята на парфюм и е специално предназначен за нанасяне по косата. Hair Mist или преведено на български мъгла за коса е нежен аромат, предназначен за употреба върху косата. Съдържа по-малко аромати от парфюмите, парфюмните и тоалетни води. Благодарение на лекия си състав не натоварва косата, не я изсушава и не уврежда цвета ѝ. Мъглата за коса постепенно се отделя от косата, така че през целия ден ще бъдете в облак от любимия си аромат. Част от мъглата за коса съдържа също етерични масла и други съставки, които предпазват косата от нежелано увреждане от UV лъчи. Освен това се справя с наелектризирането на косата и ѝ придава невероятен блясък.

Как да нанасяте мъгла за коса?

Нанесете върху суха коса от всички страни, от разстояние около 15-20 см. Не използвайте друг аромат.

Въпреки че чистата и измита коса ухае приятно, този аромат избледнява много бързо и обикновено няма спомен от него след няколко часа. Ето защо беше създадена мъгла за коса, която да гарантира прекрасен аромат, излъчващ се от косата ви в продължение на часове. Мъглата за коса ще ви помогне дори когато нямате възможност да измиете косата си. Можете да използвате мъгла за коса за спешни случаи, но за кратко защото изсушава и залепва косата при продължителна употреба.

Вземете мъгла за коса с любимия си аромат

Тук ще откриете мъгли за коса на известни марки, например Christian Dior или Thierry Mugler. Можете да изберете ароматна мъгла за коса с плодово-цветен аромат или зареждащ зелен шипров аромат, с който ще допълнитете ефекта на любимия си парфюм. Висококачествената мъгла за коса освобождава уханието си постепенно и ви дава възможност да се наслаждавате на любимия си парфюм през целия ден.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest