Четки за коса

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Четки за коса

Изборът на качествена четка за коса оказва значително влияние върху добрият външен вид на косата. Идеалната четка трябва да бъде избрана най-вече според типа на косата, формата и материала на ресничките. Изберете подходящата за вас четка за коса от огромния асортимент, който предлагаме и се радвайте на префектно разресана коса, без да я увреждате.

Каква четка за коса да изберете?

Качествените четки за коса ще помогнат при разресването, някои увеличават обема на косата и да придават блясък. Друг здравословен ефект от употребата на четки за коса е, че те масажират скалпа и подпомагат естествения растеж на косата. Не забравяйте да почиствате редовно четката си за коса. Това е единственият начин да постигнете почти професионални резултати.

Уникалните четки за коса Tangle Teezer

Една от най-популярните четки наскоро е от марката Tangle Teezer. Тя предлага уникална форма и иновативно оформление на ресничките, за да ви помогне да разресвате лесно даже и най-трудните и гъсти коси, без скубане и увреждане на косъма. Четка за коса Tangle Teezer е подходяща за разресване на сухи и мокри коси. Тази марка четки за коса предлага голямо разнообразие от цветови варианти, както и туристически модел за пътуване, който е подходящ за всяка чанта.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest