Настройки за филтриране

Гребени, четки и ластици за коса

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Гребени, четки и ластици за коса

Осигурете на косата си грижите, които тя заслужава не само с качествени продукти за коса, но и с подходяща четка или гребен. Те ще гарантират, че косата ви е идеално разресвана и блестяща, а също така могат да ви помогнат да постигнете голям обем. Не забравяйте да изберете и някои от ластиците за коса от нашия асортимент, които ще ви помогнат да постигнете желаната прическа с лекота.

Гребен или четка за коса?

Двоумите се дали да изберете гребен или четка? Избирайте според типа на косата си. Гребените с широки зъби са подходящи за мокра, много гъста или къдрава коса. Гребените с фини и плътни зъбци са правилният избор, ако имате тънка коса и коса без обем. Използвайте кръгла четка, ако имате права или леко вълнообразна коса и коса, склонна към накъсване. А кога да изберете плоска четка? За гъста, непокорна коса и коса без блясък.

Открийте ластиците за коса Invisibobble

Цяла гама от красиви цветове и много страхотни характеристики ви предлага Invisibobble ластици, които са популярни сред жените по цял свят. И какво е толкова специалното в тях? Те не утежняват косата и не оставят следи, но също така могат да задържат косата през целия ден. Те са популярни и защото предпазват косата от издърпване и накъсване. Грижата за косата е един от ежедневните ритуали на повечето от нас. Вижте още интересна информация в статията: Грижа за косата. Гребени и четки за коса са задължителни аксесоари, когато оформяте косата. Важно е да изберете правилния гребен според вида на косата, дължината на косъма и прическата. Правилно избраният гребен може лесно да разресва косата, да добавя обем или да оформя прическата в желаната форма. Кръгли четки за коса с различна големина могат да се използват за лесното разресване на къдрави и гъсти коси. Четките на марките Tangle Teezer или Tigi са сред най-добрите аксесоари за коса. И вашите деца ще оценят избора на такава четка - те могат да се използват дори и при най-фините бебешки и детски коси и то без неприятното скубане или дърпане на косата.

Притежателите на дълги коси използват модерни аксесоари за коса - различни по вид и цвят, за връзване на косата и оформяне на прически. Иновативните ластици за коса Invisibobble ще ви помогнат да се насладите на елегантно прибрани коси или изискана прическа, които ще направите за минута. Използвайте шнола за коса, за да прихванете свободните кичури и да украсите прическата.

С помоща на гребени, четки, ластици и шноли за коса, ежедневната грижа за косата ще се превърне в приятно и забавно занимание за всички. Вижте как правилно да се грижите за косата си в статията: Правилна грижа за косата

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest