Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Гелове за бръснене

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Гелове за бръснене

Гел за бръснене хидратира и защитава кожата на лицето и осигурява безпроблемно мокро бръснене . Геловете за бръснене подобряват приплъзването на самобръсначката, предотвратяват раздразнения и зачервявания на кожата. Съвременните модерни гелове за бръснене от световноизвестни марки съдържат подбрани хидратиращи и грижовни съставки , които ще успокоят кожата ви и ще я оставят мека след бръснене.

Изберете гел за бръснене специално за вас

Вдъхновете се от потребителските мнения и вижте най-високо оценените гелове за бръснене . Задайте съответния филтър в горната част, докато вляво можете да изберете гелове за бръснене за мъже или за жени . Gilette, Frais Monde, Clarins, Nivea и Clinique са сред марките, на които потребителите дават най-високи оценки. Популярен продукт е и гел за бръснене за чувствителна кожа , без алкохол, който може да съдържа натурални екстракти.

Как ефективно да премахнете нежеланото окосмяване?

Определено с гел за бръснене , независимо дали бръснете лицето си или други части на тялото си. Бръсненето е най-добре след вечерен душ , защото кожата често е свръхчувствителна сутрин. Нанесете малко гел върху окосмената зона и разтрийте леко, за да образувате пяна . Използвайте идеално гладко ножче, което ще олесни бръсненето. Редовно сменяйте ножчето на самобръчсначката след няколко бръснения или веднага като усетите, че е затъпено.

Мокрото бръснене с бръснач и успокояващ гел ви дава възможно най-гладкото бръснене , въпреки че отнема повече време от бръсненето със самобръсначка. Не пропускайте новите предложения сред геловете за бръснене.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest