Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Коректори

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Коректори

Най-често срещаните несъвършенства на кожата включват зачервяване, пъпки или кръгове под очите. С практичен коректор бързо и лесно можете да ги прикриете и да постигнете безупречна кожа на лицето. Коректорите са задължителен аксесоар за всяка дамска чанта. Те се разделят на твърди и течни и само от вас зависи коя форма ще изберете.

Какъв цвят коректор ви трябва?

При избора на коректор цветът му е особено важен. Зелените коректори са идеални за червеникави зони. Можете да използвате и коректор с нюанса на вашата кожа. Жълтите коректори са идеални за прикриване на кръгове под очите, както и коректорите поне с един нюанс по-светли от кожата ви. Универсалните коректори могат да скрият всички дребни несъвършенства, а някои от тях и да озарят кожата на лицето ви.

Кожа без несъвършенства

Нанасянето на коректор е много лесно. Коректорът трябва да потупва леко върху мястото, което искате да покриете, така че резултатът да бъде най-естествен. Кажете сбогом на несъвършенствата на кожата благодарение на богата гама от ефективни коректори от нашия огромен каталог.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest