Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Щипки за мигли

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Щипки за мигли

Постигнете идеално извити мигли, за които само сте си мечтали, благодарение на практичната и ефективна щипка за извиване на мигли. Щипките за извиване на мигли се използват преди нанасяне на спирала. Бъдете внимателни, защото ако направите обратното, рискувате да счупите миглите си.

Как да постигнете перфектно извити мигли?

Въпреки, че може да не изглежда така, използването на щипки за извиване на мигли е лесно. Те извиват миглите ви на три части. Първо доближете отворената щипка възможно най-близо до клепача, стиснете, задръжте за няколко секунди и отпуснете. Направете същото в средата и в края на дължината на миглите. Завършете с поставянето на спирала за мигли. Някои потребители съветват да загреете щипката за извиване на мигли със сешоар, да я изпробвате на обратната страна на ръката си, след което да притиснете миглите и да изчакате да изстине. Тогава извивката става по-изразена и се запазва по-дълго. Тази процедура с извиването на миглите е особено полезна преди социални събития и специални поводи. Добре е да знаете, че по-скъпите щипки за извиване на мигли имат вградени нагревателни елементи.

Уред за извиване на мигли

Доказаните продукти за извиване на мигли се произвеждат от марки като Sefiros, Tweezerman и Shiseido. Те са пряко свързани със спирала за мигли - разгледайте предложенията на различните производители, за да откриете идеалния модел за вас. Можете да постигнете отлични резултати с удобен уред за извиване на мигли и спирала от Max Factor, BOURJOIS Paris, Gabriella Salvete или Maybelline. С изкусно повдигнати и подчертани мигли можете лесно да привличате погледите на околните. Мечтаете ли за дълги, извити и гъсти мигли? Не всяка жена може да се похвали с естествено красиви мигли. За целта са необходими минимални грижи. Резултатът е мигновен, а миглите ви ще изглеждат перфектни през целия ден.

Перфектно извити мигли

Миглите се извиват винаги преди нанасяне на спиралата. Специалистите препоръчват късите мигли да се извиват с три притискания в основата, а дългите по дължината на миглите. Щипката не бива да се стиска много силно, в противен случай рискувате да начупите вашите мигли. Накрая се нанася спирала за по-добър резултат и да подчертаете извивките.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest