Как събираме потребителски отзиви за продуктите?

1) Мнения на клиенти
Отзивите, отбелязани като такива, са проверени и пренадлежат на клиенти, които действително са закупили продукт от нас и са избрали сами да напишат оценка на отделните продукти. Ще проверим историята на покупките на потребителя и ако той наистина е закупил продукт от нас в миналото, ще маркираме рецензията като мнение на клиент.

2) Мнения на посетители
Мненията, отбелязани по този начин са на потребители, които само са разгледали даден продукт при нас или са закупили даден продукт от друг търговец и само са оставили отзив за продукта при нас. За тези мнения не можем да проверим надеждно дали посетителят действително е закупил продукта. Поради тази причина ги наричаме отзиви на посетители.

Публикуваме всички потребителски мнения, включително източника, от който посетителят е оставил отзива и не редактираме написаното по никакъв начин. Клиентски отзиви с вулгарно и неприлично съдържание няма да бъдат публикувани по разбираеми причини.

Ние проверяваме и отбелязваме произхода на потребителските мнения от 1 януари 2023 г. Предишни отзиви на потребители може да не са обект на това правило и ние не гарантираме техния произход.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest