Настройки за филтриране
Пол Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Балсами и маски за коса

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Балсами и маски за коса

Дори и да използвате редовно качествени шампоан и балсам, от време на време косата ви заслужава допълнителна грижа под формата на балсам или маска за коса. Използвайте маска или балсам за коса поне веднъж седмично и ще бъдете възнаградени с блестяща и здрава коса. Подхранващите балсами и маски за коса подобряват структурата на косата като я правят блестяща, мека и лесна за оформяне. Различните марки предлагат балсами и маски за различен тип коса и различни нужди - увредена, суха, боядисана, къдрава, за изглаждане, за възстановяване и много други.

Професионална грижа с балсам и маска за коса

Подарете си професионална грижа като в най-доброто фризьорско студио. Балсамите и маските за коса осигуряват на косата ви подхранване и хидратация, изключителен блясък и невероятна мекота. Освен това косата ви ще бъде лесна за разресване и оформяне.

Балсами и маски за коса за перфектна прическа

Какъвто и да е типът на косата ви със сигурност ще намерите нещо, което да изберете от разнообразието от балсами и маски за коса. Предлагаме продукти за всички типове коса, но има и балсами и маски, специално разработени за суха и увредена коса. Някои продукти са подходящи за боядисана или изсветлена коса, а други - за къдрава и/или непокорна коса. Изберете от широка гама балсами и маски за коса на любимите си марки. Повечето от балсамите и маските се прилагат на вече измита с шампоан коса.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest