Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Бои за вежди

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Бои за вежди

Боя за вежди е козметичен продукт, който се използва за пигментиране на веждите в желан от вас цвят като напълно замества използването на молив за вежди. Боите за вежди имат специален състав от естествени съставки, които нежно ще оформят веждите ви и ще им придадат желания цвят без да ги увреждат или изтощават. Боята за вежди позволява уеднаквяване на цвета на косата с този на веждите бързо и прецизно, спестявайки доста време и усилия.

Модерни цветове на веждите

Съвременните бои за вежди ще ви изненадат приятно със своята интензивност, дълготрайност и лесно нанасяне. Изберете от наситени черни, кафяви и сиви нюанси и ги съчетайте най-добре с цвета на косата си за идеално естествен вид. Какъв цвят ще изберете? Светлите и неясни вежди вече не трябва да ви притесняват. Подчертайте веждите си и постигнете неустоим вид благодарение на дълготрайна боя за вежди, която ще ви помогне да постигнете мечтания нюанс. Веждите ви ще изглеждат страхотно и ще си спестите няколко ценни минути всяка сутрин.

Препоръчваме предварително нанасяне на хидратиращ крем около очите преди използването на боята за вежди, за още по-деликатен и нежен ефект върху кожата.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest