Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган
Зареждаем

Течни сапуни

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Течни сапуни

Течен сапун на мивката в банята е една от ежедневните нужди, без която вече не можем да си представим живота си. Чистите ръце и редовната хигиена са в основата на доброто здраве, а благодарение на съвременните течни сапуни моментите на измиване на ръцете са и приятен ароматен ритуал .

Течен сапун с перфектен аромат

Когато избирате течен сапун ви очакват неизчерпаем брой различни аромати. Прекрасни аромати на цитруси, кокос краставица и шоколад могат приятно да парфюмират кожата на ръцете и ще станат причината да искате да миете ръцете си дори по-често от обикновено. Някои течни сапуни съдържат и естествени съставки, които се грижат за кожата на ръцете ви по възможно най-добрия начин. Вижте повече в статията: Съставки в натуралната козметика

Приятни ползи от течните сапуни

Не само аромата трябва се вземе под внимание при избор на течен сапун. Течните сапуни отдавна не са просто хигиенна функция, а вече почти всеки сапун се грижи и за кожата на ръцете. Някои течни сапуни хидратират и подхранват кожата , други омекотяват стресираната кожа на ръцете или имат антисептичен ефект. Изберете течен сапун, който ще отговори на всички ваши изисквания!

Доставка:
Сертификати: