Парфюмни води за текстил

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Парфюмни води за текстил

Парфюм за текстил обикновено се предлага в бутилка с пулверизатор и се използва за бързо и ефективно ароматизиране на дрехи, спално бельо, завеси, пердета, дивани, килими, чанти, багаж и обувки. Освен, че освежава и ароматизира всички видове текстил, тя може да абсорбира и неприятните миризми. Подарете си облак от приятен аромат дори в интериора на дома си или когато отваряте куфара си по време на почивка! Можете също така да използвате парфюмна вода за текстил, за да накарате седалките на семейния автомобил да ухаят приятно. Още интересна информация в статията: Най-използваните ароматни съставки в парфюмите

Как да използвате парфюмна вода за текстил

Парфюмната вода за текстил обикновено се нанася чрез впръскване от разстояние 30см. Предпазвайте очите си когато използвате продукта и не го оставяйте без надзор в обсега на деца или животни. Ако случайно попадне в очите - изплакнете обилно с вода и се консултирайте с лекар ако парфюмната вода е погълната случайно.

Марки, произвеждащи парфюми за текстил

Парфюмите за текстил са на водна основа, съдържат етерични масла като ароматизиращ агент и се произвеждат от италианската марка Nasoterapia, известна и с гамата си от аромати за дома. Много популярен е парфюмът за текстил, който прониква в дъбочина в материятя е флоралната, мускусно-дървесна парфюмна вода Prada Infusion D'Iris. Легендарната италианска марка Prada създава луксозна мода и аксесоари от 1913 г. насам. Техни продукти можете да видите и във филмите "Дяволът носи Прада", "Истинска блондинка" и в телевизионните сериали "Сексът и градът" и "Приятели". Prada е марката на холивудските звезди, която непрекъснато въвежда иновации и нови продукти, които дори "ценителите на парфюми" ще оценят.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest