Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Пяни за бръснене

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Пяни за бръснене

Подарете си лесно, бързо и внимателно бръснене без притеснения. Пяната за бръснене ви осигурява максимален комфорт и гладко бръснене. Омекотява брадата, създава защитен слой върху кожата и позволява на самобръсначката да се плъзга гладко. Избягвайте всякакви наранявания при бръснене, благодарение на пяната за бръснене!

Как да изберем подходяща пяна за бръснене

Основният критерий при избора на пяна за бръснене е типа на кожата на лицето ви. Изберете пяна за бръснене от известни световни производители, за да осигурите на кожата си нужната хидратация за гладко и безпроблемно бръснене. Ако страдате от чувствителна кожа, изберете специална пяна за бръснене за чувствителна кожа.

Изберете най-добрата пяна за бръснене

Опитайте продуктите за бръснене на световни марки, включително и от най-популярните Gillette, Nivea и Vichy. Пяната за бръснене на тези марки има хидратиращ и успокояващ ефект,а някои от тях са подходящи дори и за чувствителна кожа. В нашия огромен асортимент ще откриете пяна за бръснене без алкохол. След като опитате пяна за бръснене, повече няма да пожелаете да се бръснете по различен начин.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest