Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Восъци за брада

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Восъци за брада

В наши дни все повече мъже си пускат дълга брада. Това не е само мода. Брадата е типичен символ на мъжественост, свобода и независимост, тя е определен начин на живот и когато е правилно поддържана, може да бъде много елегантна. Восък за брада е козметичен продукт, който се използва за оформяне и стилизиране на брадата и фиксирането ѝ в желаната от вас форма. Восъците за брада на различните производители притежават фиксиращ и стилизиращ ефект подобно на ефекта, който геловете и лаковете за коса имат върху косата.

Восъкът за брада ще укроти брадата ви перфектно

Но как става така, че брадата ви стърчи във всички посоки, а вашият колега, приятел или съсед винаги има перфектно поддържана и оформена брада? Най-вроятно той използва восък за брада, за да я поддържа и изглажда. Малката кутийка с восък за брада е основен козметичен продукт, който е задължително трябва да притежавате ако се грижите сериозно за брадата си.

Какъв восък за брада ще изберете?

Восъкът за брада изключително практичен и полезен продукт, който винаги трябва да присъства във вашия козметичен набор от продукти. Нанесете го върху брадата си, оформете я по желания начин и се отправете към приключения... С восък за брада, брадата или мустаците ви ще изглеждат страхотно във всяка ситуация. С използването на вакса за брада или восък за брада, лесно ще можете да оформите и фиксирате своята брада в желаната от вас форма.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest