Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free

Репеленти

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Репеленти

Репелентите са мощно оръжие срещу кърлежи, комари и други насекоми, ухапвания от комари и други неприятни паразити. Те действат благодарение на съдържанието си на силни ароматни вещества, които имат отблъскващ ефект върху тези организми. Спрей репелентите са особено популярни, тъй като се прилагат бързо и лесно.

Излезте навън без страх от насекомите с репелент

С внимателно подбраните репеленти от нашата гама можете да се наслаждавате на времето, прекарано на детската площадка, в градския парк, в гората, в градината, по време на спорт, на вечерно барбекю или на поход, без да се страхувате от жилещи насекоми. Ако планирате експедиция на открито, не забравяйте да вземете със себе си водоустойчив репелент с водоустойчиви свойства. Освен репелентите предлагаме успокояващ гел за третиране на ужилвания от насекоми, който облекчава сърбежа и болката в засегнатата област на ужилването.

Какво могат да направят съвременните репеленти?

Подарете на семейството си доказания ефективен репелент Predator Repelent 3D Spray, който ще ви предпази от комари, кърлежи, мухи и други натрапчиви насекоми. Той убива комарите на всички етапи от развитието им. Просто напръскайте около себе си, на закрито или на открито, и изчакайте около минута. Леко парфюмираният спрей Repellent Predator XXL, предназначен за деца над 2 години и за хора с чувствителна кожа, също върши чудесна работа. Прилага се върху кожата или дрехите от разстояние 15-20 см и действа поне 5 часа. Марката Predator произвежда и репелент на основата на натурални етерични масла или водоустойчив репелент, който се импрегнира по различни повърхности и материи като дрехи, обувки, палатка, спални чували, мрежи против комари, завеси... По този начин действието му продъкжава до 28 дни. Импрегниращият водоустойчив спрей препазва от кърлежи, нашествие на мравки, термити, мухи и други неприятни насекоми, които могат да ви развалят доброто настроение и почивка.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest