Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Хайлайтъри

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Хайлайтъри

Хайлайтър е козметичен продукт, който ще озари кожата Ви. Озарената кожа в околоочната област изглежда по-млада и красива. Професионалните гримьори не могат да постигнат професионални резултати без използването и на хайлайтър. Той се предлага на пазара под формата на кремове, основи, гримове, пудри или озаряващи моливи, които са лесни за употреба.

Къде да нанасяте хайлайтър?

Козметиците и гримьорите изполват често хайлайтър в цялостния грим, защото са запознати с неговите предимства и незаменими качества. Най-често хайлайтър се нанася върху скулите, под очите и под веждите или над горната устна за да създадат оптичния ефект на по-големи устни. С употребата на хайлайтър, лицето придобива здрав и жизнен вид.

Хайлайтъри в различни варианти

Опитайте различни видове хайлайтъри и разберете сами кой от тях ще ви подхожда най-добре. За някои фаворити са прахообразните хайлайтъри, докато други обичат течни хайлайтъри с четка за лесно нанасяне. Гримьорите обичат да работят с разнообразни палитри хайлайтъри. Кой хайлайтър би ви подхождал най-добре?

Озарете кожата си с качествен хайлайтър

Хайлайтърите съдържат пигменти, които отразяват светлината и подчертават областта, в която се прилагат, като я проясняват и озаряват. По-светлите области по лицето привличат вниманието, така че е добре да приложите хайлайтъра към местата, които искате да подчертаете: най-често се прилага върху скулите, областта на очите или горната устна, което я подчертава и прави по-плътна. Подчертайте желана зона от лицето и озарете кожата си с подходящия за вас хайлайтър.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest