Eau Fraiche

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Eau Fraiche

Eau Fraîche е парфюм с много лек аромат, приятен ароматен аксесоар за вашето ежедневие, както и за самочувствие и добро настроение. Може да бъде съблазнителен плодово-флорален микс, хармония от зелени тонове, по-топъл ориенталски дървесен аромат... Зависи от вашите предпочитания, текущо настроение, а също и от сезона. Важно е избраната ароматна композиция да се съчетава с вашата личност и стил.

Какво представлява Eau Fraîche?

Eau Fraîche е наистина деликатен аромат, особено подходящ за нанасяне върху дрехи, защото бързо изчезва от кожата. Eau de Fraîche е една от най-разредените версии на ароматите. Съдържа само 1-3% парфюмни вещества, което го нарежда след одеколон и тоалетна вода (Eau de Cologne 3-5%, Eau de Toilette 4-8%).

Избор на перфектен Eau Fraîche

Изберете от нашите предложения Eau Fraîche от марките: Elizabeth Arden, Revlon, Giorgio Armani, Estée Lauder или Jean Paul Galtier. Eau Fraîche също е популярен подарък за Коледа, рожден ден или Свети Валентин. Бутилка с изкусителен аромат със сигурност ще зарадва вашите близки, защото с този подарък, пълен с емоции, вие показвате, че сте се опитали да ги опознаете отблизо. Изберете от нежните и деликатни аромати от категория Eau Fraîche и ще останете очаровани. Потребителите често ги препоръчват въз основа на факта, че техните приятели ги питат на какво ухаят толкова красиво и нежно. Кой не би бил доволен от такъв комплимент?

Поръчайте Eau Fraîche и друга козметика за цялото семейство удобно онлайн. Оставете се да бъдете очаровани от изпитаните и най-новите аромати Eau Fraîche.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest