Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Пудри за тяло и талк

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Пудри за тяло и талк

Пудра за тяло е козметичен продукт, който придава на кожата както приятен аромат, така също и оптимално ниво на хидратация. Основните предимства, които притежава пудрата за тяло са видимото изглаждане, изравняване на цвета и разкрасяване на кожата на цялото тяло. Пудрата за тяло приятно ароматизира кожата като същевременно я хидратира и омекотява. Благодарение на страхотния си аромат, можете да се наслаждавате дълго време на мека, уеднаквена и цялостно разкрасена кожа по цялото тяло. Пудрите за тяло обикновено се предлагат с четка за лесно нанасяне.

Защо да използвате пудра за тяло?

Пудрата за тяло е също така незаменима за спортистите, тъй като абсорбира прекомерната влага и по този начин действа като превантивна мярка срещу кожни проблеми. Пудрата за тяло е подходяща за употреба и от хора с наднормено тегло, които могат да я нанасят между бедрата, в областта на подмишниците и други кожни гънки. За свежо усещане за здрава суха кожа на цялото тяло, просто използвайте малко количество пудра за тяло.

Пудри за тяло от световни марки

Някои пудри за тяло на световноизвестни производители на парфюми създават естествен загар на кожата, като същевременно я предпазват от вредни въздействия. Пудрите за тяло могат да се нанасят и под грима, тъй като намаляват нежелания отблясък. За празнични поводи и специални събития използвайте пудра за тяло с брокат, за да придадете на кожата си красив бляскав ефект, който със сигурност ще привлече погледите на околните върху вас.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest