Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Грижа за ноктите

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Грижа за ноктите

Красотата на ръцете зависи до голяма степен от добре поддържаните нокти. Със съвременните специални козметични средства можете лесно да постигнете здрави, гладки и красиво блестящи нокти, върху които с удоволствие можете да създадете привлекателни декорации с помощта на специални цветни лакове за нокти. Желаете ли маникюр в естествен цвят или изразителни ярки и цветни нокти когато отивате на парти или в офиса? Нашата гама от грим козметика за нокти включва зашеметяващи лакове за нокти за всеки повод! Грижа за ноктите е категория, в която ще намерите продукти за цялостна грижа за ръцете и ноктите. Тук ще намерите лакове за нокти, пили за нокти, нокторезачки, продукти за пилинг, лакочистители и подхранващи продукти.

Какво включва грим козметиката за нокти

В категорията разкрасителна козметика за нокти предлагаме модерни лакове за нокти в различни нюанси, лакочистители (дори без ацетон), продукти за грижа за ноктите както и аксесоари за маникюр за прецизно изрязване и изпиляване на ноктите на ръцете и краката. Всички те заедно ще ви осигурят блестящи и здрави нокти, с които с основание ще се гордеете пред околните.

Предложения за топ продукти за грижа за ноктите

Американската легендарна марка Sally Hansen е особено известна в областта на продуктите за грижа за ноктите и инструментите за поддръжка и оформяне на ноктите. Нейните лакове за нокти вече включват над 300 нюанса, а козметиката за грижа за ноктите наистина е ефективна. Можете да опитате и гел лаковете на Sally Hansen, които се нанасят без лампа. Популярни продукти са също така Nail Care Whitener Exclusive Whitening Strengthening Nail Polish или Nourishing and Moisturising Nail Oil на марката Gabriella Salvete. Популярни са и подаръчните комплекти с лакове за нокти на германската марка 2K, от които не може да избяга нито една нова тенденция в грима. Независимо дали предпочитате маникюр в неутрални и класически тонове или в по-смели цветове - в категорията грижа за ноктите ще намерите всички нужни продукти за перфектен маникюр в домашни условия.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest