Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Острилки

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Острилки

Жените се нуждаят от цяла гама козметични моливи - за очи, вежди, устни... Много жени не харесват класическите моливи, защото само с тях се постигат прецизни контури. Твърдите моливи имат и по-дълъг срок на годност от меките - около 3 до 6 години. В категорията "Грим" ще откриете огромно разнообразие от моливи за очи, вежди и устни от световноизвестни марки като Max Factor, BOURJOIS Paris, Rimmel London, Dermacol, Estée Lauder и други. Въпреки това, за да сте сигурни, че козметичните ви моливи са винаги готови за употреба, ще ви е необходима острилка, с която да ги подостряте. С този удобен инструмент можете да заострите всеки молив за нула време и той да е готов за употреба.

Съвети за използване на острилката за моливи

Най-добре е да държите една острилка вкъщи и друга в чантата си. По този начин няма да останете разочаровани, ако счупите козметичен молив докато сте някъде навън. А ако имате достатъчно време, поставете козметичните моливи във фризера за известно време, преди да ги подострите. По този начин ще можете да ги подострите много по-добре и доста по-лесно.

Съвет за чиста острилка за моливи

Препоръчваме ви стилната прозрачна острилка Collistar Lip And Eye Pencil Sharpener, която е подходяща за подостряне на моливи за очи и за устни. Със сигурност ще се превърне във ваш основен инструмент за красота. Тази острилка за козметични моливи навлезе на пазара като аксесоар за грим от италианската марка Collistar, която произвежда висококачествена козметика за лице и луксозна декоративна козметика. Използвайте само козметични острилки за моливи, които са специално създадени за подострянето на козметични моливи. Изберете различни по форма и вид острилки за козметични моливи, които ще се превърнат във ваш верен помощник във всяка дамска чанта.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest