Конци за зъби

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Конци за зъби

Конецът за зъби ефективно премахва плаката и остатъците от храна от междузъбните пространства, особено от предните зъби, като предотвратява появата на кариес и гингивит. Можете да използвате конец за зъби навсякъде, където не можете да достигнете с междузъбната четка. Как да използвате конец за зъби? Развийте около 30 см и създайте примка с двоен възел. Хванете примката с четирите пръста на едната ръка и палеца на другата ръка, така че да можете внимателно да преминете през всички междузъбни пространства.

За ефективно почистване на междузъбните пространства

Интерденталното почистване е също толкова важно, колкото и конвенционалното почистване на зъбите. Постоянната грижа за тези труднодостъпни места ще ви се отблагодари със здрави зъби без кариеси. Идеалният помощник восъчен конец за зъби, който позволява по-лесно поставяне в междузъбните пространства. Почистването на зъбите, използвайки интердентален конец, е особено полезно при предните зъби, където максималната производителност на почистване конците за зъби е доста по-добра от интерденталните четки.

Опитайте изпитан конец за зъби

Необходим е например конец за зъби с активен въглен My White Secret Charcoal Whitening Floss, подходящ и за вегани, който може да бъде закупен самостоятелно и поставен в оригиналния стъклен буркан. Друго интересно предложение е восъчната интердентална лента Swiss Smile Waxed Dental Tape. Лесна е за употреба и оставя свеж вкус в устата. На пазара има и дентални влакна, обогатени с различни вкусове. Производителите правят всичко възможно почистването на зъбите да е максимално приятно за своите клиенти.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest