Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Кожа според възрастта
Натурална
Cruelty free

Кремове за шия и деколте

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Кремове за шия и деколте

Крем за шия и деколте е съвременен козметичен продукт, който ефективно хидратира, подхранва и стяга кожата в областите, където признаците на стареене са много видими. Ежедневната грижа за шията, деколтето и бюста и допълнителната защита на тези зони от слънцето и други неблагоприятни въздействия, определено ще ви се отплати във времето. Чрез редовна употреба на крем за шия и деколте ще предотвратите появата на дълбоки бръчки и неприятни пигментни петна, които също могат да представляват риск за здравето. Разбира се, естетическите съображения също са важни. С добър крем за шия и деколте можете смело да излезете на улицата през лятото с дълбоко деколте или да покажете блясъка си в дръзка вечерна рокля.

Как кремовете за шия и деколте се грижат за кожата?

Кожата на шията и деколтето е особено чувствителна и постоянно изложена на вредните влияния на околната среда. Продуктите от серия грижа за шия и деколте от водещи световни козметични марки интензивно хидратират кожата и ѝ доставят концентрирани хранителни вещества. Те уеднаквяват кожата, стимулират производството на колаген, намаляват до минимум появата на бръчки и несъвършенства като оставят кожата свежа, гладка и стегната. Продуктите грижа за деколте и шия се грижат за кожата в тези деликатни зони и препазват от преждевременна поява на линии и бръчки.

Как да нанасяме правилно крем за шия и деколте?

Нанесете стягащия крем върху шията и деколтето след идеално почистване на кожата вечер. Обърнете внимание и на задната част на шията, кожата зад ушите и брадичката. С редовната употреба на крем за шия и деколте и неговото нежно масажиране в кожата можете да предотвратите отпускането на шията и деколтето и появата на двойна брадичка. Хормоналните промени и възрастта не са задължителни за появата на бръчки. Просто добавете специални кремове за шия и деколте към дневните и нощните си кремове и се наслаждавайте на красива и млада кожа без бръчки. Продуктите за грижа за деколтето и шията интензивно подхранват и хидратират кожата, а редовната им употреба ефективно предпазва от нежелана поява на нежелани петна и бръчки.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest