Ултразвукови четки за зъби

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Ултразвукови четки за зъби

Ултразвуковата четка за зъби е модерен електрически инструмент за грижа за устната кухина, който използва високочестотни звукови вибрации за ефективно почистване на зъбите и венците. Забравете за стандартните движения на ръчната четка за зъби - ултразвуковата четка за зъби контролира всичко, от което се нуждаете. Просто я прокарайте по зъбите си и тя ще се погрижи сама за тях. Ултразвуковите четки за зъби премахват много по-ефективно зъбния камък и остатъците от храна - всичко това за вашия максимален комфорт в устната кухина.

Използване на ултразвукова четка за зъби

Ултразвуковите четки за зъби обикновено се захранват с батерии или имат акумулаторна батерия. Преди да я използвате за първи път трябва да се уверите, че е достатъчно заредена или има нови батерии. След това нанесете паста за зъби, най-добре с флуорид, за да се предпазите по-добре от кариес. След това дръжте четката за зъби под ъгъл от 45 градуса спрямо повърхността на зъбите и я движете бавно по зъбите си. Ултразвуковата четка за зъби прави хиляди микровибрации в секунда, които отстраняват старателно замърсяванията и плаката по зъбите. Необходимо е обаче да почиствате всеки зъб достатъчно дълго. Не оказвайте прекалено голям натиск върху четката за зъби - тя трябва да свърши работата вместо вас. За да се поддържа необходимото време за почистване, ултразвуковите четки за зъби имат вградени таймери. Когато приключите с миенето, изплакнете устата си с вода.

Полезен инструмент за ефективна устна хигиена

Лесно е да включите ултразвуковата четка за зъби в ежедневието си. Правилното използване на този инструмент е важна стъпка в поддържането на чисти и здрави зъби и венци. Не забравяйте да сменяте редовно главата на четката според препоръките на производителя, за да осигурите максимална ефективност. Въпреки, че ултразвуковата четка за зъби е изключително ефективна, не забравяйте да правите периодични прегледи при своя зъболекар.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest