Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Пудри

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Пудри

Пудра е необходим завършек на вашия перфектен грим. Малкото козметично съкровище е един от незаменимите помощници в козметиката за грим и се използва от милиони жени по цял свят. Висококачествената пудра може да фиксира грима, да унифицира кожата на лицето и ако е необходимо да матира или озари кожата.

Каква пудра да изберете?

Най-често използваните варианти са компактна пудра и свободна пудра в насипно състояние. Предлагат се в много различни нюанси, за да може всяка жена да избере подходящия от тях. Пудрите могат да бъдат матиращи или озаряващи. Предлагаме и прозрачна фиксираща пудра, чиято основна цел е да запази грима върху лицето ви за дълги часове. Има и продукти 2в1, които съчетават пудра и фон дьо тен в един продукт. Благодарение на тях ще спестите няколко ценни минути от времето за гримиране.

Най-популярните пудри

Представяме ви огромно разнообразие на различни пудри. Най-популярните марки включват Rimmel, Max Factor, Dermacol и L'Oréal Paris. Някои от тях имат и гъба за нанасяне на пудра в комплекта, а за останалите е необходимо да си закупите апликатор допълнително. Четки, гъби и тампони са най-подходящи за нанасяне на пудра. Любимата ви пудра задължително трябва да присъства в козметичната ви чанта.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest