Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Моливи за вежди

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Моливи за вежди

Молив за вежди е козметичен продукт за подчертаване и оформяне на веждите, които често са пренебрегвана част от лицето, но в действителност играят огромна роля в цялостния външен вид. Правилно оформените вежди създават усещането за по-големи и добре подчертани очи. Придаването на различна форма и цвят на веждите, допълнително оформя лицето, според вашите предпочитания. Можете да екпериментирате с различни начини при оформяне на веждите, за да изберете този, който според вас е най-подходящ. Моливите за вежди придават пълнота на лицето, подчертават очите, ефективно подобряват цялостния вид и добавят нотка блясък към вашия грим.

Моливи за вежди за перфектен външен вид

Най-използваният козметичен продукт от категорията грижа за веждите са моливите за вежди. Предлагат се в много различни нюанси, от които всяка дама може да избере най-подходящия за нея. Моливът оформя перфектно веждите ви и ефективно прикрива местата, на които те липсват. Повечето моливи за вежди имат практична четка за разресване и оформяне на веждите.

Кой молив за вежди да изберем?

Изберете молив за вежди от популярни марки като Rimmel London, BOURJOIS Paris, Dermacol или Max Factor и се насладете на перфектни вежди, които идеално ще подчертаят красотата ви.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest