Избелване на зъбите

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Избелване на зъбите

Защо продуктите за избелване на зъби са толкова популярни напоследък? Защото белите зъби са буквално синоним на красива усмивка. Белите зъби придават по-младежки, здрав и жизнен вид, както и отдавна загубено самочувствие. Вземете качествен продукт за избелване на зъби и избелете зъбите си в собствения си дом.

Какво всъщност причинява нежеланото оцветяване на зъбите?

В повечето случаи за потъмняването и нежеланото оцветяване на зъбите са виновни просто генетичните предразположения. Въпреки това пушенето, честото пиене на кафе и червено вино или приемът на някои лекарства също могат да причинят грозни петна по зъбите. Но не се отчайвайте. Благодарение на продуктите за избелване на зъби скоро ще се сдобиете с мечтания бял цвят.

Какъв продукт за избелване на зъби да купя?

По рафтовете можете да намерите всякакви гелове, прахове, химикалки и моливи за избелване на зъби, чието приложение обещава бърз и видим ефект. Допълнете тази интензивна терапия с редовна употреба на избелваща паста за зъби и вода за уста с избелващ ефект и няма да се налага да чакате дълго за резултатите. Една от най-популярните избелващи съставки напоследък е активният въглен, чиито активни съставки са се доказали като невероятни помощници за избелване на зъбите. Опитвали ли сте черна паста за зъби? Ще бъдете приятно изненадани от ефекта ѝ. Качествените продукти за избелване на зъби спомагат за поддържането на красива, бяла и лъчезарна усмивка.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest