Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Самобръсначки

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Самобръсначки

Днес повечето хора вече не могат да си представят живота без самобръсначка. Докато мъжете обикновено бръснат лицето си, то самобръсначките за жени са предназначени за малки косъмчета в зоната на подмишниците, слабините и краката. Ако искате да постигнете безболезнено бръснене и да избегнете евентуални наранявания, изберете качествена самобръсначка от нашите предложения. При нас ще откриете самобръсначки за еднократна употреба за мъже и жени, но също и така и популярните самобръсначки със сменяеми ножчета. Опитайте също някои от популярните продукти преди или след бръснене и не забравяйте, че растежът на косата или брадата е най-добър, когато се прави редовно пилинг .

Дамски самобръсначки

Само с няколко движения бързо и ефективно ще премахнете нежеланото окосмяване по цялото тяло! Бръсненето или депилацията отдавна е един от най-популярните методи за премахване на нежелано окосмяване по тялото. За разлика от епилацията, при която космите се отстраняват с корените, това е много бърз и безболезнен начин да премахнете окосмяването. Изберете качествена самобръсначка за жени от известни марки като например Gillette или Wilkinson. Когато използвате самобръсначката с пяна или гел за бръснене, ще постигнете идеално гладка и еластична кожа .

Най-добрите самобръсначки за мъже

Коя самобръсначка е най-добрата? Няма ясен отговор на този въпрос. Кожата и брадата на всеки мъж имат различни изисквания , така че на всеки би подхождало нещо различно. Може би най-известният производител е марката Gillette, която предлага неизчерпаем брой и разнообразие на самобръсначки. Те имат хидратиращи ленти за незабавно успокояване на кожата и различен брой ножчета за идеално гладко бръснене . За най-добри резултати използвайте пяна или гел за бръснене, а ако искате да успокоите кожата си и да я ароматизирате с приятен аромат, не забравяйте да си изберете подходящ афтършейв .

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest