Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Кремове за ръце

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Кремове за ръце

Крем за ръце е незаменим козметичен помощник, който винаги трябва имате под ръка, защото всички знаем колко е неприятно усещането на сухите ръце. Някои кремове за ръце съдържат естествени натурални съставки и екстракти, които се грижат за ръцете ви по-най добрия начин. Вижте повече в статията: Натурална козметика

Правилна грижа за ръцете

Ръцете може би са най-много изложени на неблагоприятни ефекти от всяко друго място по тялото. Поради това те се изсушават и напукват много бързо. Искате ли ръцете ви да изглеждат здрави и млади ? Заложете на редовната употреба на крем за ръце! Изпробвахте ли вече някой продукт от категория БИО козметика? Ако все още не сте, направете го и ще се радвате на страхотни резултати с помоща на естествените съставки от Природата.

Кой крем за ръце да изберете?

Някои кремове за ръце са хидратиращи, други подхранващи, а трети се фокусират върху борбата с пигментните петна . В нашия асортимент ще откриете кремове, които се грижат както за ръцете, така и за ноктите и кутикулите. Леките кремове се абсорбират бързо и могат да се използват без притеснения през целия ден, докато по-плътните кремове за ръце имат по-подхранващ състав и са идеални за нощта. Комбинацията между тях ви гарантира съвършено мека кожа на ръцете.

Доставка:
Сертификати: