Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Аксесоари за грижа за лицето

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Аксесоари за грижа за лицето

Модерните технологии стават все по-достъпни, така че не е чудно, че те навлязоха и в домашната козметика. С практичен и удобен разкрасяващ уред е по-лесно да постигнете красив и сияен тен, блестящи нокти и кадифено меки крака. Поглезете се с медицинска козметична апаратура, която върши чудеса в уюта на собствения ви дом!

Вдъхновете се от модерните козметични уреди

Пазарът предлага все по-голям брой козметични устройства от висок клас - четки, инхалатори и цели комплекти за почистване на кожата, лазерни епилатори, огледала с голямо увеличение и сензорен екран, масажори и галванични ютии за намаляване на бръчките и целулита... Други козметични устройства могат да инжектират подхранващи серуми дълбоко в кожата по начин, по който ръчната манипулация никога не би могла. Вдъхновете се - козметичните уреди и устроиства ще ви гарантират професионални резултати.

Изпробвайте уредите за красота Silk'n

Ако все още търсите подходящ козметичен уред за красота, задължително изпробвайте някой от козметичните уреди на марката Silk'n. Може да изберете комплект пинцети Silk'n Multi с LED светлина, електронна полираща машина Silk'n Micro Nail или уред за премахване на твърда кожа Silk'n Micro Pedi за омекотяване на сухата, груба и твърда кожа на краката. Основана през 2006 г., марката Silk'n (Home Skinovations) е един от световните лидери в областта на професионалните уреди за красота. Тя е носител и на престижни награди, като например "Най-добра лазерна епилация".

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest