Eau de Soin

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Eau de Soin

Oтново е горещо... Как да се справим с това? Сега е най-подходящия момент да използвате Eau de Soin - хидратираща мъгла за тяло, която освежава и нежно ароматизира цялото ви тяло. Eau de Soin е ароматна концентрация, която е подходяща за употреба пре лятото поради ниското съдържание на ароматни вещества и алкохол. Особено през лятото тя е точното средство да преминете през жегите, защото не залепва по кожата, благодарение на ниската концентрация на алкохол. Eau de Soin оставя кожата ви красива и хидратирана, обвита в прекрасен ароматен воал. Благодарение на Eau de Soin няма да се чувствате кожата си лепкава в жегата, а приятно свежа и деликатно ароматизирана. Възстановете енергията си, ободрете тялото и ума си с луксозната Eau de Soin!

Как да използвате Eau de Soin?

Можете да използвате Eau de Soin многократно през деня и нощта от главата до петите. Леката му текстура мигновено създава въздушна мъгла, която ви обгръща с божествен аромат, който е дискретен и по никакъв начин не дразни околните. Ето защо Eau de Soin е прекрасен летен козметичен аксесоар за чантата ви, за обществения транспорт, офиса, магазините, баровете, кафенетата или за разходка из града.

Eau de Soin флорални и цитрусови предложения

Не бива да пропускате и Eau de Soin Clarins Eau Ensoleillante - лек дамски аромат, изобилстващ от естествени съставки, който съчетава ароматни есенции с енергията на растенията, базирайки се на ароматерапията и фитотерапията. Сърцето на аромата съдържа иланг-иланг, карамфил, мимоза и лайка. Флорално-цитрусовият аромат е идеален за ежедневна употреба и зареждане с енергия. Ободряващата портокалова вода Eau de Soin на прочутата френска марка Clarins ще съживи сетивата ви, ще подобри настроението ви и ще ви помогне да се справите по-добре с необходимите задължения. Хидратирана и ухаеща кожа ще постигнете и след употреба на ободряващата Eau de Soin Lancome Aroma Blue или Eau de Soin Lancaster - ароматен спрей за тяло без алкохол, който е идеален за употреба в горещите летни дни. Eau de Soin можете да използвате навсякъде и по всяко време на деня. Течността се превръща във въздушен облак, който обгръща тялото ви с божествен аромат и е с вас през целия ден.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest