Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Балсами за брада

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Балсами за брада

Балсамите за брада са от съществено значение за всеки, който желае да има красива и добре оформена брада. Въпреки, че на пръв поглед може да си помислите, че те са просто козметични продукти, това съвсем не е така - те имат много повече функции. Една от основните функции на балсама за брада е добрата хидратация, която той придава. Подобно на косата, брадата също се нуждае от подходяща грижа и хидратация. Балсамът за брада помага да поддържате брадата си мека, хидратирана и лесна за поддържане. Освен това той предпазва брадата от увреждания, причинени от външни фактори на околната среда като слънце или студеното време през зимата.

Балсами за брада - създайте своя собствен стил на изразяване

Балсамът за брада е и отлично средство за оформяне и поддържане на красива и добре оформена брада. Той ще ви помогне да контролирате и оформяте брадата си по свой вкус като ви позволява да оформите уникален и отличителен външен вид. Можете да изпробвате различни стилове - от къса до дълга и разресана нагоре брада. Балсамите за брада се превръщат в изключително полезни инструменти, които ще ви помогнат да изразите своята индивидуалност и стил като същевременно поддържат брадата ви в оптимално състояние и осугуряват нужната хидратация и подхранване.

Правилна употреба на балсам за брада

Най-доброто време за нанасяне на балсама за брада е след измиване и подсушаване на брадата. Разпределете количество от балсама приблизително с обем на грахово зърно между дланите на ръцете си. След това внимателно го втрийте в брадата от корените до върха. Не забравяйте, че обикновено по-малкото е повече, затова започнете с малко количество и постепенно добавяйте повече, но само ако е необходимо. Имайте предвид, че балсамът за брада може да придава и приятен аромат, който да допълва цялостната ви визия. Някои от най-популярните аромати, използвани в балсамите за брада са кедър, цитруси или мускус, които можете да съчетаете с подходящ парфюм от нашия огромен асортимент.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest