Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Разкрасителни аксесоари

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Разкрасителни аксесоари

От древни времена жените обичат да се разкрасяват - подчертават определени черти на лицето и потискат други. За тази цел се използват различни естествени материали, бои, бижута и символика, която може да бъде религиозна или защитна. В днешно време целенасоченото украсяване на жените е значително улеснено от готовите декоративни аксесоари, които се предлагат на потребителите. Вдъхновете се от нашите предложения.

Възможности за декоративни аксесоари

Особено по време на балове, карнавали и фестивали се търсят блестящи кристали за залепване по лицето, тялото и ноктите, които трябва само да се свалят от листа и да се залепят на подходящото място. Разнообразието от размери на кристалите дава възможност за разнообразни дизайни. Ще харесате и възможността за многократна употреба на тези красиви декоративни аксесоари.

Друг често срещан вариант за декорация е временната татуировка върху тялото. Нанасянето отново е лесно: отстранете защитното фолио и нанесете татуировката върху желания участък. Кожата трябва да е суха, за да залепне добре. След като е залепнала, намокрете я с малко вода или с напоена гъба и задръжте. Щом защитното фолио започне да се изплъзва, свалете го и оставете татуировката да изсъхне.

Позволете на уникалността си да изпъкне

Избирайки подходящия декоративен аксесоар ще подчертаете своя чар, индивидуалност и дори принадлежност към Природата. Въображението ви няма граници, така че можете да използвате блестящи кристали, за да завършите прическата си за бала. За друг повод можете да украсите лакираните си нокти с 3D стикери... И се наслаждавайте на комплиментите на партито!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest