Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Памучни клечки за уши

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Памучни клечки за уши

Памучните клечки за уши са неизменна част от домакинствата по целия свят. Те служат като практични помощни средства за еднократна употреба за ежедневна хигиена на ушите и носа, особено за малки деца, бебета и новородени. Те обаче могат да бъдат полезни и при почистване на грим или нанасяне на различни козметични продукти. Както виждате дори и такива дребни аксесоари като памучните клечки за уши могат да окажат голямо влияние върху здравето и благосъстоянието на хората.

Безопасни ли са памучните клечки за уши?

Когато се грижите за новородено или малко бебе, използвайте специалните памучни клечки за уши за деца, чиято анатомична форма не позволява те да бъдат поставени твърде дълбоко в ухото на бебето. Тези клечки за уши са предназначени за перфектно почистване на ушите и носа на бебето ви без риск от увреждане. Също така те са изработени от 100% естествени материали. В този случай можете да сте сигурни, че използвате най-безопасния и екологичен вариант за вашето бебе. Все пак внимавайте памучните клечки за уши винаги да се съхраняват на място, недостъпно за малки деца.

Правилна процедура за почистване на ушите на бебето

Родителите понякога се притесняват от крехкостта на малкото бебешко тяло. Но вашето мъниче е по-издръжливо, отколкото си мислите. Освен това хигиената с помощта на памучни клечки за уши скоро ще се превърне в рутина. Как да го направите? Вземете памучна клечка за уши за деца и я потопете в чиста вода или специален почистващ разтвор, след което внимателно я поставете в ухото на бебето. Правете леки и нежни движения, за да не увредите тъпанчето на ухото. След това просто трябва внимателно да почистите всички остатъчни отлагания или мръсотия в ушната мида на детето. Лесно, бързо и ефективно!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest