Преси, маши и сешоари

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Преси, маши и сешоари

Знаем, че жените искат да бъдат различни във всеки един момент... Ето защо освен продуктите за коса предлагаме и техника за коса, предназначена за създаване на разнообразни прически. Независимо дали искате да изгладите косата си с преса, да я накъдрите или да я оформите с горещ въздух, използването на професионална техника гарантира минимално увреждане на космените влакна. Например съвременните сешоари са оборудвани с йонизираща технология, пресите за къдрене с регулиране на температурата, автоматично изключване след определено време и т.н.

Най-популярните преси за коса, маши за къдрене и сешоари

Сред любимите продукти на клиентите са луксозната професионална преса за коса GHD Eclipse Professional Styler или професионалната маша за къдрене Babyliss Pro Miracurl SteamTech. Това устройство привлича всеки косъм в керамичната камера, където го нагрява от всички посоки. След като кичурът е изгладен, пресата издава звуков сигнал и вие поставяте следващия участък от косата. Когато става въпрос за сешоари, Bio Ionic Traveldryer печели точки с йонизиращия си сешоар за пътуване, който придава блясък на косата и същевременно я хидратира и изглажда.

Как да защитим косата си от високи температури

Термичното оформяне(термичен стайлинг) е от съществено значение за повечето жени, но косата страда от високите температури по време на оформянето. Преди изправяне с преса, къдрене с маша или сушене със сешоар винаги препоръчваме да използвате защитен продукт за термичен стайлинг, който надеждно защитава косата и предотвратява увреждането ѝ. Най-търсените защитни продукти за термичен стайлинг се произвеждат от марките Wella, Tigi, Revlon Professional, L'Oréal Professionnel и Schwarzkopf. Те съдържат защитни и подхранващи съставки, а някои дори фиксират прическата. Тук ще откриете не само козметични продукти за грижа за косата, но и висококачествени професионални уреди за термична обработка на косата. Независимо дали искате да изправите или накъдрите косата си, използвайте професионални уреди за коса, които гарантират минимално увреждане на косата при термична обработка.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest