Настройки за филтриране
Пол Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Cruelty free
Веган

Пасти за зъби

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Пасти за зъби

Мечтаете ли за перфектна усмивка и чисто бели зъби? Правилно подбраната паста за зъби може да изпълни вашите желания. Ежедневният помощник за почистване на зъбите ще премахне всички замърсявания от зъбите ви, ще помогне за почистването на междузъбните пространства и ще остави дъха ви приятно свеж. Качествената паста за зъби и миенето на зъбите поне два пъти на ден са най-добрият начин за мечтаната красива усмивка .

Паста за зъби за всеки

Всеки може да избира от богата гама от пасти за зъби. Представяме ви огромен избор и на избелващи пасти за зъби сред които ясно се откроява черна паста за зъби с активен въглен. Има пасти премахващи следи от пушене, петна от вино и кафе, пасти за зъби за укрепване на емайла или за идеално свеж дъх. Някои предпазват от образуване на зъбен камък или плака, други осигуряват чудесна грижа за чувствителните зъби. Предлагаме на децата вкусни пасти за зъби за деца с различни плодови вкусове .

Ефективна комбинация от наука и природа

Една от най-популярните марки в устната хигиена несъмнено е иновативната марка Ecodenta. Пастите за зъби Ecodenta използват ефективни натурални екстракти и ефектите на всяка паста за зъби са научно доказани. Друг доказан производител е Swissdent, чието име подсказва за швейцарския си произход и пословичното швейцарско качество. Изберете подходяща маркова паста за зъби и вижте как състоянието на устата ви се подобрява още след първата употреба. Още за натуралните съставки в козметиката в статията: Топ 33 активни съставки в натуралната козметика

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest