Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Четки за брада

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Четки за брада

Вие също ли сте под влиянието на модната тенденция на дългите бради? Независимо дали имате брада или мустаци, трябва да полагате редовни грижи за тях. За брадата това означава да я измиете със специален шампоан, да я подхраните с масло за брада или да я оформите с восък. И накрая, но не на последно място - трябва да разресвате брадата си, за предпочитане с четка за брада.

Четката за брада е задължителна

Същото е като с косата - изискват се подобни грижи и за нея. Грижата за брадата ви ще осигури перфектна визия, здравословен растеж и лесно поддържане. Вземете си специална четка за брада и я почиствайте старателно всяка сутрин. Можете да си помогнете и с восък за брада, който може да фиксира брадата в желаната от вас форма.

Елегантна брада или мустаци

Винаги ще оцените качествата и ползите от четката за брада, когато брадата ви порасне малко. Благодарение на разресването с четката за брада, вашата половинка ще се наслаждава на елегантната ви, гладка и добре оформена брада, нещо което жените толкова много обичат. Постигнете мечтаната брада или желаните мустаци с качествена козметика за брада и редовни грижи за тях!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest