Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
Кожа според възрастта
Според слънцезащитния фактор SPF
Cruelty free
Веган

Околоочни гелове

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Околоочни гелове

Редовната грижа за очите е идеален начин за предотвратяване на признаци на стареене в областта около очите. Свежа околоочна зона има основен ефект върху външния вид на цялото лице, което подмладява, изсветлява и намалява бръчките. Кожата в областта на очите е много натоварена, тънка и до пет пъти по-порьозна от кожата на останалата част от тялото. Един обикновен крем за кожа не е достатъчен за нуждите на чувствителна, деликатна кожа в областта на очите. В такива случаи се препоръчва употребата на околоочни гелове, които имат специален състав, който не дразни очите и се бори със специфични проблеми в тази зона. Околоочен гел е козметичен продукт, създаден специално за тази чувствителна зона и не дразни очите. Редовните грижи за околоочния контур са изключително важни в борбата със стареенето и използването на околоочен гел е важна част от тях.

Кога да започнете да се грижите за околоочната зона?

Според специалистите е добре грижата за най-чувствителната зона на лицето да започне още от около 20 годишна възраст. Изборът на околоочен гел или околоочен крем зависи от специфичните нужди и чувствителността на кожата. На пазара се предлага голямо разнообразие от продукти за зоната около очите с различна консистенция и ефект - околоочен крем, околоочен гел, околоочен гел против тъмни кръгове, околоочен гел против торбички под очите и други. Запазете младежкия вид на кожата около очите с правилно подбран околоочен гел.

Кой околоочен гел за очи ще изберете?

Изборът на гел за очи зависи от конкретния проблем, а също така зависи и от чувствителността на кожата. При нас можете да откриете широка гама от околоочни гелове като например околоочен гел за чувствителни очи, околоочен гел против тъмни кръгове под очите, хидратиращ околоочен гел, околоочен гел против бръчки или околоочен гел за чувствителна кожа. Подарете си младежки вид благодарение на сияещата и здрава зона около очите с качествен околоочен гел.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest