Ароматни восъци

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Ароматни восъци

В наши дни ако искате вашия дом или офис да ухае приятно, можете да използвате най-различни видове ароматизатори. Един от тях са ароматни восъци - етерични масла в твърда форма направени от най-добрите съставки и натурални ароматни екстракти. Използват се в комбинация с арома лампа и чаена свещ.

Всичко за ароматния восък: функция, изгаряне и поддръжка

Изберете любими аромати- можете да смесите парченца от различни восъци, които действат приятно на сетивата ви като ги поставите в горната купа на арома лампата. Поставете чаена свещичка в долната ѝ част, достатъчно далеч от ароматния восък и я запалете. Загрятият восък започва да отделя своя аромат във въздуха. Подобно на парфюмите, ароматите на восъците също се разделят условно на три слоя - глава, сърце и основа. С ароматните восъци домът, офисът или вилата ви за дълго време ще ухаят прекрасно. В малки пространства ароматният восък ухае в продължение на седмици.

Ако желаете да съхраните част от восъка за следващ път, поставете арома лампата в хладилника за няколко минути. След като я извадите, използвайте внимателно нож, за да отлепите остатъците от восък от лампата и ги съхранете за следваща употреба. Различни като ухания ароматни восъци могат да се съхраняват например в кутия без да приемат взаимно аромата си.

Най-продаваните ароматни восъци: Yankee Candle

Ароматните восъци на легендарната американска марка Yankee Candle, известна основно с ароматните свещи в различни размери, се превърнаха в хит за потребителите от цял свят. Експертите препоръчват да разделите ароматния восък Yankee Candle на 4 или повече части и да ги използвате постепенно в аромалампата. След това помещението ще ухае прекрасно доста повече от 8 часа, които производителя гарантира.

Можете да комбинирате различни ароматни восъци , за да създадете уникални парфюмни композиции за дома или офиса. Сред най-популярните са свежия ароматен восък Yankee Candle Fluffy Towels. Главата на този аромат съдържа лимон, бергамот, ябълка; сърце от лавандула, праскова, момина сълза, карамфил, портокалов цвят, лист от теменужка и здравец, а в основата сандалово дърво, ирис и мускус. Много харесвани от потребителите са също сериите Icy Blue Spruce, All Is Bright и Dried Lavender & Oak.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest