Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Лепенки и пластири

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Лепенки и пластири

Лепенките са универсални помощници при леки наранявания и ожулвания, които винаги са били част от детството, изпълнено с приключения. Докато детето ви изследва света и открива нови места, понякога то не може да избегне малките инциденти. Именно тук идват на помощ пластирите от нашата гама, които са специално разработени с мисъл за вашия малък приключенец.

Детски лепенки и пластири за рани - цветни и забавни за децата

Със забавни мотиви на приказки или животни, които превръщат детските рани в забавно преживяване! Но не става въпрос само за външния вид - модерните лепенки предлагат и комфорт, хипоалергенен дишащ материал, който гарантира, че грижата за кожата на вашето бебе е възможно най-нежна. Едно от най-важните своиства на пластирите за рани е, че те спират 99% от замърсяванията и бактериите като по този начин скоростта на заздравяване и защитата на бебешката кожа се подобряват значително. Някои видове лепенки за рани не съдържат латекс, който е честа причина за алергични реакции, а други са водоустойчиви и дизайнът им е подходящ и за възрастни. Лепенки за рани и ожулвания за всички поколения, които могат да издържат на тежки условия, можете да намерите например от марката Hansaplast.

Иновативните лепенки се прилагат бързо и лесно

Просто почистете раната от замърсявания и бактерии, след което я покрийте с лепенката. След това пластирът трябва да се сменя редовно, за да се гарантира, че раната е винаги чиста и защитена. С нашите лепенки за наранявания ще бъдете спокойни когато детето ви възобнови заниманията си, знаейки, че е получило оптимална грижа за малките си рани. Нашият съвет е да се запасите с подходящи пластири и лепенки за рани и да бъдете винаги защитени и спокойни, независимо дали сте на екскурзия, в градината или планината.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest