Настройки за филтриране
Пол Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Натурална
За професионална употреба
Cruelty free
Веган

Шампоани

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Шампоани

Шампоан е основен козметичен продукт, който нежно почиства косата и в същото време се грижи за нея. Влияе благоприятно и на скалпа. Придава сила и жизненост на косата и я подготвя за последваща грижа с балсами и маски за коса. С подходящ качествен шампоан ще се радвате на красива, здрава, жизнена и блестяща коса.

Изберете шампоан според вашия тип коса

На пазара се предлагат шампоани за различни типове коса: суха, фина, увредена, боядисана, мазна, руса, тъмна, сива, къдрава и вълнообразна... Много жени търсят шампоани за по-голям обем на косата или с anti-frizz ефект. На пазара се предлагат и регенериращи шампоани след слънчеви бани. Специализираните шампоани действат срещу пърхот, косопад или са предназначени за чувствителен скалп. Друго често срещано разделение на асортимента е на шампоани за жени, за мъже и за деца. Шампоаните за всички типове коса и за ежедневна употреба могат да бъдат ползвани от цялото семейство.

Професионална козметика за коса

Луксозните шампоани съдържат витамини и екстракти от естествени съставки, които намаляват накъдрянето и чупливостта на косата. Възстановяват силата, блясъка и здравия вид на отслабената коса. Повечето от тях не съдържат консерванти и са от най-висок клас. Повечето шампоани се нанасят върху мокра коса с лек масаж и последващо обилно изплакване. Изключение прави употребата на сух шампоан, който почиства косата незабавно без нужда от използване на вода. Ще оцените неговите качества при пътувания, липса на време или подходящи условия.

Опитайте най-новите шампоани и професионална козметика за коса от световноизвестни марки като L'Oréal Paris, Xpel, Revlon, Matrix, Alpecin, Kérastase, Tigi, Wella, Schwarzkopf и Kallos Cosmetics.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest