Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Пудри за вежди

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Пудри за вежди

Формата и цвета на веждите играят основна роля в цялостния външен вид на лицето ни. Неоформени и недобре поддържани вежди могат да добавят още няколко години към вашата визия и затова грижата за вежди ще ви помогне да изглеждате по-млади. Изберете от нашето предложение пудра за вежди и оцветете веждите си до съвършенство в мечтания от вас нюанс!

Пудра за вежди за перфектен външен вид

Една от най-горещите тенденции в категория грижа за веждите са пудрите за вежди. Широката гама пудри за вежди, които ще откриете в нашия онлайн магазин, предлагат огромно разнообразие от цветове и нюанси. Нанасянето им е невероятно лесно и придават на веждите напълно естествен вид. Те ще бъдат оценени от професионални гримьори, жени, които обичат да се гримират всеки ден, но и напълно начинаещи в света на грима. Наслаждавайте се на красиви и добре оформени естествени вежди с няколко нанасяния на четката. Препоръчваме използването на скосена четка за перфектни резултати.

Как да изберем пудра за вежди

Изберете цвета на пудрата за вежди според нюанса на вашата коса, но се уверете, че избраният тон се съчетава добре с кожата ви. Изберете нюанс, който е един до два тона по-светъл от косата ви. Така можете да боядисате няколко слоя без да станат прекалено тъмни. След като опитате пудрата за вежди, веднага ще се влюбите в нея. Пудра за вежди е козметичен продукт, който придава на веждите натурален и естествен вид само с няколко нанасяния. Пудрите за вежди имат сходна консистенция със сенките за очи, но притежават по-голяма покривност и са създадени специално за тях. С използването на пудра за вежди ще постигнете естаствен вид на веждите си и ще подчертаете тяхната красота.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest