Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Спрей за крака

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Спрей за крака

В наши дни има козметични решения на повечето от ежедневните ни проблеми. Например употребата на спрей за крака ви осигурява модерна защита срещу неприятни миризми, причинени от прекомерно изпотяване при ходене и особено при спорт. Ще оцените тази практична козметика особено през горещото лято, когато тя ефективно предотвратява образуването на неприятни миризми и гъбички и приятно освежава краката.

Спрей за крака и друг асортимент

Друго също много практично и необходимо средство може да бъде спрей за обувки, който ароматизира краката и обувките, независимо колко силно се потите. Пазарът предлага антиперспиранти и дезодоранти за крака, спрей против гъбички, освежаващ спрей за крака, антибактериален спрей, дезодориращ антимикробен спрей, бързосъхнещ спрей за ефективно премахване на миризмата на обувки. При нас ще откриете пудри с противогъбичен и регенериращ ефект. Спрейовете за крака ще помогнат на вашите крака да се чувстват комфортно през целия ден. Можете да изберете от огромния ни каталог подходящ спрей за крака от различни известни марки, които предлагаме.

Adidas е търсена марка в електронния магазин

„Открих най-добрия спрей за обувки и то на толкова ниска цена“ казва наш клиент за спрей за крака Adidas Foot Protect от нашия каталог. Други потребители също потвърждават ефективността на продукта: „Наистина ефективен спрей срещу изпотяване и миризма на краката. Мога да го препоръчам на всеки, не само на спортисти.”„ Абсолютно най-добрият спрей за крака на пазара! ”. Предлагаме и спрей за обувки от същата серия Adidas Shoe Refresh, който ще ароматизира приятно обувките и ще премахне неприятните миризми. Употребата на защитен спрей за обувки гарантира дълготраен ефект. Повече не се притеснявайте да събувате обувките си когато ходите на гости например, защото вече няма да се разнася неприятна миризма. Употребата на спрей за крака против изпотяване и защитен спрей за обувки ще помогне да решите този проблем.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest